KALABAZAZKO LASAÑA

Lasaña de calabaza.
KALABAZAZKO LASAÑA

OSAGAIAK:

– Kalabaza 1/2

– Berenjena 1

– 2 tomate

– Piper berde 1

– Piper gorri 1

– Tomate pote 1 kontserban

– Gorgonzola gazta zati bat

– Parmesano gazta zati bat

– Oliba-olioa eta gatza

JARRAITU BEHARREKO URRATSAK:

  1. Garbitu barazki guztiak eta zuritu kalabaza.

2. Barazki guztiak xerratan xaflatzea.

3. Jarri oinarrian dagoen iturri batean zatitutako tomatea, gatz pixka bat eta oliba-olio txorrotada bat.

4. Jarri gainean barazkiak geruzak eginez eta hasi berenjena edo kalabaza bezalako handietatik, egin 3-4 geruza osagaiak txandakatuz horiek amaitu arte. Geruzaren eta geruzaren artean gatz pixka bat gehituz joan.

5. Estali paper albalarekin eta prestatu 40 bat minutu 200 ºC-ra.

6. Atera labetik, desestali, gehitu parmesano birrindua gainetik, eta gorgonzola zatituta. Sartu labean gazta urtu eta doratu arte.

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude