OLO- ETA BONIATO-PORRIDGEA

OSAGAIAK:

  • Boniato handi 1
  • 70 g olo-maluta, glutenik gabe hobeto.
porridge-de-avena-y-boniato 473183
Olo-eta boniato-porridgea
  • 35 g azenario birrindu
  • 250 ml begetalezko edaria. Arroza ,adibidez
  • 250 ml ur
  • 2 kanela koilarakada
  • 3 koilarakada koko olio

JARRAITU BEHARREKO PAUSOAK:

  1. Pela eta trozeatu ezazu boniatoa. Jarri 180 ° C-ko labean 40 bat minutuko erretilu batean, koko-olio koilarakada bi, kanela bat eta gatz pixka batekin botata.

2. Boniatoa bigun dagoenean, sardexka batekin zanpatu purea egin arte.

3. Zartagin batean, bota boniatoa, oloa, azenario birrindua, arroz- eta koko-edaria, ura eta kanela-koilarakada. Su baxuan, utzi 10 minutuz egosten, eta mugitu, itsatsi ez dadin.

4. Gehitu beste koilarakada bat koko olio eta nahastu ondo dena.

5. Topping gisa nahi duzuna bota diezaiokezu: kalabaza haziak, pinoiak, fruitu lehorrak…

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude