PATATA, TOFU ETA BROKOLIZKO HANBURGESAK

OSAGAIAK:

– 100 adarzabal brokoli gordin

– 300 gramo patata egosi

Patata, tofu eta brokolizko hanburguesak

– 200 gramo tofu

– Artoa

– Gatza, AOVE, baratxuri hautsa eta currya

JARRAITU BEHARREKO URRATSAK:

  1. Lehenik, brokolia gordinik biratuko dugu (zurtoina izan ezik)

2. Sardexka batekin tofu irmoa xehatuko dugu erabat pikortatuta geratu arte. Patata egosia sardexka batekin, AOVE txorrotada batekin eta gatza, pure lodi bat egin arte.

3. 5 minutuz doratuko dugu tofua, espeziak eta olio gutxiarekin. Gehitu brokoli birrindua, artoa zartaginean eta mantendu 3 ‘, mugitzen ez itsasteko. Gero, Askatu duten likidoa ondo baztertu eta xukatuko dugu.

4. Patata-purearekin nahastuko dugu dena ondo integratu arte.

5. Hanburgesaren forma labe-paperaren ebakinen gainean egiten dugu, koilaratxo batekin ondo trinkotuta; horrela, errazago jarriko ditugu zartaginean, hondatu gabe. Zartaginean jarri bezain laster, papera kenduko genuke.

6. Doratuta daudenian erreturatu eta zerbitzeko prest egongo dira!

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude