PLATANOZKO TORTITA

PLATANOZKO TORTITA

Osagaiak (2 pertsonentzako)

Masa egiteko…

-Platano bat

-2 arrautz

-120 gramo olo-irina

-baso bat esne

-Kanela koilara bat

-Gatz pixka bat

-Oliba-olio edo gurina koilarakada bat

JARRAITU BEHARREKO URRATSAK:

  1. Aplastatu platanoa pure antzeko zerbait lortu arte.
  2. Gehitu osagai guztiak (arrautzak, kanela, esnea, gatza, oloa, platanoa) eta irabiagailu batean irabiatu masa homogeneo bat geratu arte.

3. Zartagin batean, jarri olioa edo gurina su ertainean. Berotu ondoren, bota kontu handiz tortatxo-masatik pixka bat eta utzi egin dadila. Behin urreztatuta, eman buelta eta utzi kolore berdina hartzen beste aldetik. (Tortitak bi aldeetatik prestatzeko, bi minutu baino gutxiago beharko dituzu).

4.Zure tortitak bukatuta egongo dira! Fruta desberdinekin, txokolate urtuarekin edo sirope batekin konbina ditzakezu.

Cómo hacer tortitas de avena y plátano - Paso 8

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude